startpresentatie

Op dinsdag 14 september 2021 was de startpresentatie. Op deze dag vertelden de 5 groepen wat de plannen waren. Enkele juryleden volgden aandachtig mee. Er kwam van alles aan bod: doelstellingen, taakverdeling, planning... Vervolgens konden de juryleden vragen stellen en tips geven.

Eerste Projectweek

Tijdens de laatste week voor de herfstvakantie (de week van 25 oktober) kreeg de klas van 6IW de kans om een week lang aan hun project te werken dit noemen we een Projectweek. Tijdens deze eerste Projectweek hebben alle groepen veel vooruitgang geboekt zoals een definitief plan in elkaar steken om hun idee├źn tot leven te brengen.

Bedrijfsbezoek Bellewaerde

Op dinsdag 19 oktober 2021 kreeg de klas van 6IW tijdens hun projectweek een unieke kans om een technische rondleiding te krijgen achter de schermen in Bellewaerde

Eerste Gip voorstelling

Op 29 november 2021 nam onze Eerste Gip voorstelling plaats, hoewel deze presentatie online plaatsvond hebben we er het beste van gemaakt. Tijdens de presentatie kreeg iedereen de kans om hun plannen, studies en tekenningen voor te leggen aan de jurie. Daarna was er een vragen ronde waar de externe jurie onze kennis kon beproeven en extra tips geven voor de volgende Gip voorstelling

Tweede Projectweek

Tijdens de laatste week voor de paasvakantie kreeg de klas van 6IW nogmaals de kans om een week lang aan hun project te werken. Tijdens deze week hebben vele groepen veel vooruitgang gemaakt wat betreft hun project maar ookhun GIP-dossier.


Tweede Gip voorstelling

Op maandag 14 maart 2021 vond de tweede GIP voorstelling plaats. De jury gaf nog wat tips mee voor de eindverdediging op het einde van het jaar, en stelden ook wat inhoudelijke vragen.