BIERBROUWINSTALLATIE

Hier kan je de vooruitgang volgen van ons project

Het dossier

Het afgewerkte dossier is terug te vinden onder GIP's 2010-2020. We hebben met onze volledige klas een jaar lang hard gewerkt en zijn erg trots op ons resultaat. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder onze leerkrachten en de inzet die we allen hebben getoond.

Het bier

De eerste 500 liter van ons bier 'steentje' zijn gebrouwen. Vol trots hebben we het kunnen aanbieden op de opendeurdag van onze school. Vele mensen kwamen ons feliciteren en vertelden hoe lekker ze het vonden. We willen dan ook vol trots het etiket dat u kan vinden op de flesjes delen.

De installatie

Dit ontwerp is het ontwerp dat de leerlingen van vorig jaar al hadden gerealiseerd.

Wat wij hebben gedaan

Om te beginnen hebben we in september gebrainstormd over wat er nog allemaal moest gebeuren. We hebben dit visueel gemaakt om een overzicht te krijgen en gemakkelijk taken te kunnen verdelen.

Momenteel hebben we een aantal aanpassingen gedaan aan de opstelling die vorig jaar is ontworpen, omdat een aantal zaken niet haalbaar waren met de vorige opstelling. De vernieuwde opstelling kunt u hieronder bekijken.

Onze verdere vorderingen zijn te volgen onder activiteiten. Waar u presentaties en verslagen zult vinden over verschillende onderwerpen omtrent de Gip. We proberen natuurlijk altijd te zorgen dat deze site up-to-date is zodat u ons project zo goed mogelijk kunt meevolgen.